bewaar
Tropische clafoutis met kokosmelk & mango
Tropische clafoutis met kokosmelk & mango
bewaar

Tropische clafoutis met kokosmelk & mango

Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.

10 min. bereiden
40 min. oventijd
30 min. wachten
15waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

eetrijpe mango

3

middelgrote eieren

50 g

vloeibare honing

250 ml

Go-Tan Coconut milk

100 g

amandelmeel

2 takjes

verse munt

2 el

Puur Natuur kokosrasp

Dit heb je nodig

  • ronde ovenschaal (Ø 22 cm, ingevet)

Mango en kokos zijn een gouden combi in deze clafoutis.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in de lengte in dikke plakken van de pit. Verdeel dakpansgewijs in een cirkel over de bodem van de ovenschaal.

2

Klop de eieren los in een kom en meng met de honing en eventueel zout. Voeg de kokosmelk en het amandelmeel toe en roer goed door.

3

Schenk het beslag over de mango. Bak de clafoutis in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar en goudbruin Laat minimaal 30 min. afkoelen. Haal de blaadjes van het takje munt en garneer de clafoutis met de muntblaadjes en het kokosrasp. Serveer lauwwarm.