bewaar
Kokosbollen
Kokosbollen
bewaar

Kokosbollen

Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!

10 min. bereiden
20 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

8 porties

3

eieren

200 g

fijne kristalsuiker

250 g

Puur Natuur kokosrasp

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • ijsbolletjestang

Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.

2

Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.

tip

combinatietipHoud je van pittig? Meng 2 el fijngesneden gemberbolletjes en 1 tl fijngesneden rode peper door het mengsel vlak voor je er bollen van maakt. Bestrooi vlak voor het serveren met wat limoenrasp.

combinatietipMeng 2 el fijngehakte pure chocolade en 1 el fijngesneden munt door het kokosmengsel voor je er bollen van schept. Besprenkel voor het serveren met wat gesmolten chocolade. Het gerecht is dan niet meer lactose- & glutenvrij.