No ba­ke bie­ten-ko­kos­koek­jes

Koekjes van biet? Probeer maar eens, is echt heel lekker!

  • gebak
  • 50 stuks
  • 30 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 u. 30 min. wachten
(0) waardeer
gebak Koekjes van biet? Probeer maar eens, is echt heel lekker! 50 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • bakpapier
  • deegroller
  • letterstekers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Mix alle ingrediënten in de keukenmachine tot een samenhangend mengsel. Kneed een bal van het mengsel en leg de bal op een stukje bakpapier in de koelkast. Laat 60 min. rusten.
  2. Neem de bal uit de koelkast en rol uit tot een plak van een ½ cm dik. Steek met behulp van de vormpjes letters uit de plak. Verdeel over een vel bakpapier.
  3. Kneed het overgebleven mengsel opnieuw op tot een bal, laat 30 min. rusten in de koelkast. Herhaal de vorige stap.

variatietip:

Kijk op ah.nl/koekenbakkers voor meer letterkoekjes-recepten.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2018

No bake bieten-kokoskoekjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

No ba­ke bie­ten-ko­kos­koek­jes

1
1
  • 100 g ongebrande witte amandelen
  • 100 g Puur Natuur kokosrasp
  • 75 g gedroogde cranberry's
  • 2 el ahornsiroop
  • 2 tl bietensap

Mix alle ingrediënten in de keukenmachine tot een samenhangend mengsel.

2
2

Kneed een bal van het mengsel en leg de bal op een stukje bakpapier in de koelkast. Laat 60 min. rusten.

3
3

Neem de bal uit de koelkast en rol uit tot een plak van een ½ cm dik. Steek met behulp van de vormpjes letters uit de plak. Verdeel over een vel bakpapier.

4
4

Kneed het overgebleven mengsel opnieuw op tot een bal, laat 30 min. rusten in de koelkast. Herhaal stap 2.

variatietip:

Kijk op ah.nl/koekenbakkers voor meer letterkoekjes-recepten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.