bewaar
Mango-kokosijs
Mango-kokosijs
bewaar

Mango-kokosijs

Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10.

10 min. bereiden
8 uur wachten
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

verse mango's

1

limoen

2 el

poedersuiker

165 ml

coconut cream

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Eén hapje proeven en dit tropische ijs van zachte mango en frisse limoen komt ongetwijfeld in je toetjes-top 10.

Aan de slag

1

Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Pers de limoen uit. Meng de mangoblokjes, poedersuiker, coconut cream en het limoensap in een diepvriesbakje en zet 5 uur in de vriezer.

2

Doe het bevroren mangomengsel in de kom van de keukenmachine en maal in 2 min. tot ijs. Doe terug in het bakje en zet nog 3 uur in de vriezer. Lekker met chilivlokken of geraspte kokos.

tip

combinatietipLekker met chilivlokken of geraspte kokos.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.