Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
bewaar
bewaar

Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

15 min. bereiden
9waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.

2

Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.

3

Rol strak op en halveer schuin.

bewaartipPak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig