bewaar
Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree
Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree
bewaar

Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree

Ultiem festivalfood: kruidig, kleurig en je eet het met je handen.

20 min. bereiden
30 min. wachten
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

420 g

ovenschotel kipfilethaasjes tandoori

4

mini-naanbroodjes

450 g

diepvries tuinerwtjes extra fijn

1

rode ui

1

citroen

15 g

verse munt

2 el

Griekse yoghurt

4 el

mangochutney

Dit heb je nodig

  • houten satéprikkers

  • barbecue of grillpan

  • staafmixer met hoge beker

Ultiem festivalfood: kruidig, kleurig en je eet het met je handen.

Aan de slag

1

Week de satéprikkers 30 min. in koud water.

2

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Rijg elk kiphaasje aan een satéprikker. Gril in 10 min. bruin en gaar.

3

Bak ondertussen de naanbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Breng een ruime pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 5 min. Snipper de ui en rasp de gele schil van de schoongeboende citroen. Doe de tuinerwtjes in een hoge beker, voeg de ui, het citroenrasp en de muntblaadjes toe en pureer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer de yoghurt erdoor.

5

Serveer de spiesjes met de naanbroodjes, erwten-muntpuree en mangochutney.

tip

combinatietipLekker met een groene salade.