Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree
Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree
bewaar
bewaar

Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree

Ultiem festivalfood: kruidig, kleurig en je eet het met je handen.

20 min. bereiden
30 min. wachten
8waarderingen

8 ingrediënten

Aan de slag

1

Week de satéprikkers 30 min. in koud water.

2

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Rijg elk kiphaasje aan een satéprikker. Gril in 10 min. bruin en gaar.

3

Bak ondertussen de naanbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Breng een ruime pan water aan de kook en kook de tuinerwtjes 5 min. Snipper de ui en rasp de gele schil van de schoongeboende citroen. Doe de tuinerwtjes in een hoge beker, voeg de ui, het citroenrasp en de muntblaadjes toe en pureer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer de yoghurt erdoor.

5

Serveer de spiesjes met de naanbroodjes, erwten-muntpuree en mangochutney.

combinatietipLekker met een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naanbroodje met tandoorispies en erwten-muntpuree

Ultiem festivalfood: kruidig, kleurig en je eet het met je handen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig