Ge­vul­de flat­breads met hum­mus, wit­te kaas en ei

Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel!

(1) waardeer
hoofdgerecht Dit is zo'n ideaal gerecht voor als je eigenlijk geen tijd (en zin) hebt. Staat in een kwartiertje op tafel! 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
  3. Bestrijk de flatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.
  4. Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.

combinatietip:

Lekker met tabasco.

bewaartip:

Dit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Gevulde flatbreads met hummus, witte kaas en ei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vul­de flat­breads met hum­mus, wit­te kaas en ei

1
1
  • 200 g Planet Deli plain folded flatbreads

Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 4 middelgrote eieren

Verhit de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.

3
3
  • 100 g pikante hummus
  • 300 g rauwkost komkommer

Bestrijk de flatbreads met de hummus. Verdeel de rauwkost erover.

4
4
  • 100 g witte kaas
  • 100 g pikante hummus
  • 300 g rauwkost komkommer

Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.

combinatietip:

Lekker met tabasco.

bewaartip:

Dit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.