Mi­ni gei­ten­kaas­bur­gers

Salade met geitenkaas een van je favorieten? Ook lekker als hapje op een broodje!

(3) waardeer
borrelhapje Salade met geitenkaas een van je favorieten? Ook lekker als hapje op een broodje! 8 stuks
5 3

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de de bolletjes uit de partymix volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd de broodjes overlangs doormidden.
  2. Klop het ei los. Haal de plakjes geitenkaas eerst door het ei en dan door de panko. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes geitenkaas op hoog vuur kort aan beide kanten goudbruin.
  3. Haal de lichtgroene blaadjes uit het hart van de sla. Beleg hier de onderste helft van de broodjes mee. Hak de walnoten grof. Verdeel de plakjes geitenkaas over de sla en bestrooi met de walnoten. Besprenkel met de balsamicosiroop en bedek met de andere helft van de broodjes.
video

Mi­ni gei­ten­kaas­bur­gers

leuk & snel - 00:24 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
Mei 2018

Mini geitenkaasburgers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni gei­ten­kaas­bur­gers

1
1
  • 8 bolletjes partybroodjes assorti

Verwarm de de bolletjes uit de partymix volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Snijd de broodjes overlangs doormidden.

2
2
  • 1 middelgroot ei
  • 8 plakjes plakjes geitenkaas naturel
  • 40 g panko

Klop het ei los. Haal de plakjes geitenkaas eerst door het ei en dan door de panko.

3
3
  • 1 el traditionele olijfolie

Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes geitenkaas op hoog vuur kort aan beide kanten goudbruin.

4
4
  • 1 kropsla
  • 50 g walnoten

Haal de lichtgroene blaadjes uit het hart van de sla. Beleg hier de onderste helft van de broodjes mee. Hak de walnoten grof.

5
5
  • 2 el Mazzetti Cremaceto classico balsamicosiroop

Verdeel de plakjes geitenkaas over de sla en bestrooi met de walnoten. Besprenkel met de balsamicosiroop en bedek met de andere helft van de broodjes.

Mini geitenkaasburgers

Instructievideo

00:24 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.