Sla­wraps met zwar­te bo­nen-knof­look­pu­ree en wit­te kaas

Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken.

(1) waardeer
voorgerecht Met granaatappelpitjes voor een kleurrijk hapje bij de borrel of om tussendoor te snacken. 10 stuks
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer met hoge beker

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de bonen uitlekken en doe ze samen met de knoflook en olijfolie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Haal de blaadjes van de krop sla. Schep op elk slablaadje 1 el bonenspread. Verkruimel de kaas erover, bestrooi met de granaatappelpitjes en besprenkel met de balsamicosaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
juni/juli 2019

Slawraps met zwarte bonen-knoflookpuree en witte kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sla­wraps met zwar­te bo­nen-knof­look­pu­ree en wit­te kaas

1
1
  • 400 g zwarte bonen in blik
  • 2 tenen Balsajo zwarte knoflook
  • 1 el olijfolie extra vierge

Laat de bonen uitlekken en doe ze samen met de knoflook en olijfolie in een hoge beker.

2
2

Pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 10 blaadjes paarse babyromainesla

Haal de blaadjes van de krop sla.

4
4
  • 50 witte kaas
  • 50 g granaatappelpitjes
  • 2 el Mazzetti cremaceto classico

Schep op elk slablaadje 1 el bonenspread. Verkruimel de kaas erover, bestrooi met de granaatappelpitjes en besprenkel met de balsamicosaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.