Indiase kippensoep met bloemkoolroosjes

Met hot curry en kokosmelk: pittig en lekker romig tegelijk.

350 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(60)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 nr. 03 - Altijd weekend

2018 week 11-12 - 2018 week 11-12

2017 week 35-36 - 2017 week 35-36

Allerhande Box Week 2 2019 - Allerhande Box Week 2 2019

Aan de slag

  1. Halveer eventueel de grotere bloemkoolroosjes. Verhit de olie in een grote (soep)pan en bak de bloemkool met de currypoeder op middelhoog vuur 3 min. Doe ondertussen de linzen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de tomaten in partjes.

  2. Voeg de linzen, tomaten, bouillontablet, kokosmelk, kipblokjes en het water toe aan de bloemkool en breng op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 min. zachtjes koken. Serveer in diepe kommen.

  • combinatietipLekker met naanbrood met gerookte kipfilet en mangochutney.

Wat vond je van dit recept?

Indiase kippensoep met bloemkoolroosjes

Met hot curry en kokosmelk: pittig en lekker romig tegelijk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig