bewaar
Indiase curry met naanbrood, pompoen & paneer
Indiase curry met naanbrood, pompoen & paneer
bewaar

Indiase curry met naanbrood, pompoen & paneer

Smakelijke curry met een explosie van geuren en kleuren.

20 min. bereiden
5 min. oventijd
licht pittig
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

225 g

Apetina paneer

5 el

arachideolie

4 cm

verse gember

1 tl

hot currypoeder

400 g

Indiase wokgroenten

400 g

linzen in blik

4 stuks

trostomaten

20 g

selderij

400 ml

kokosmelk

4 stuks

mini naanbread garlic & coriander

Dit heb je nodig

  • rasp

Smakelijke curry met een explosie van geuren en kleuren.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paneer in blokjes van 2 cm. Verhit 4/5 van de olie in de koekenpan met antiaanbaklaag en bak de paneer 8 min.

2

Schil en rasp ondertussen de gember fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Voeg de gember, currypoeder en wokgroente toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

3

Laat de linzen uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes en snijd de selderij fijn. Voeg de kokosmelk, tomaten, linzen, paneer en de helft van de selderij toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de naan over een rooster en verwarm 5 min. in het midden van de oven. Verdeel de curry over diepe borden en bestrooi met de rest van de selderij. Serveer met de naan.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht