Wa­ter­me­loen-fe­ta­sa­la­de

Watermeloen en feta: een match made in heaven.

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Watermeloen en feta: een match made in heaven. 4 personen
4 5

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de watermeloen in blokjes van 2 cm. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de munt fijn. Snijd de olijven in plakjes en verbrokkel de feta. Doe alle ingrediënten samen in een kom en schud voorzichtig, tot alles goed is gemengd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Watermeloen-fetasalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wa­ter­me­loen-fe­ta­sa­la­de

1
1
  • 600 g watermeloenen
  • ½ rode ui
  • 15 g munt
  • 70 g zwarte olijven
  • 230 g feta

Snijd de watermeloen in blokjes van 2 cm. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de munt fijn. Snijd de olijven in plakjes en verbrokkel de feta.

2
2

Doe alle ingrediënten samen in een kom en schud voorzichtig, tot alles goed is gemengd.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.