bewaar
Aziatische zoetzure noedelsoep
Aziatische zoetzure noedelsoep
bewaar

Aziatische zoetzure noedelsoep

Goedgevulde soep met nog knapperige groenten en omeletrolletjes.

17 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

middelgrote eieren

105 ml

stir fry sauce sweet & sour

200 g

kalkoenfilet

400 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

½

kippenbouillontablet

700 ml

water

1 el

arachideolie

300 g

udon thick noodles

Goedgevulde soep met nog knapperige groenten en omeletrolletjes.

Aan de slag

1

Klop de eieren los met 1 el per persoon van de sweet & sour sauce. Snijd de kalkoenfilet in blokjes. Doe de wokgroente, bouillontablet en de rest van de saus met het hete water in een pan. Breng op hoog vuur aan de kook. Voeg de kalkoen toe en laat 8 min. op laag vuur koken.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet in 5 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de noedels toe aan de soep en verwarm nog 2 min.

3

Rol de omelet op en snijd in reepjes. Verdeel de soep over de kommen en verdeel de omelet erover.

tip

combinatietipLekker met rode-peperringetjes.