Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

730 kcal

15 min. bereiden

4.2/5

(46)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 week 13-14 - 2018 week 13-14

Aan de slag

  1. Kook de sugarsnaps 5 min. en giet af. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal op hoog vuur in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de noedels toe en bak nog 2 min. mee.

  2. Doe ondertussen de pindakaas, rijstazijn, honing, sojasaus en het water in een steelpan en verwarm al roerend 4 min. op middelhoog vuur

  3. Meng het gehakt-noedelmengsel met de sugarsnaps en spitskool en besprenkel met de pindakaasdressing.

  • combinatietipLekker met seroendeng (mix van pinda's, kokos en specerijen); het gerecht is dan niet meer lactosevrij.

Wat vond je van dit recept?

Noedelsalade met rundergehakt, groenten en pindakaasdressing

Een dressing van pindakaas? Doen! Het is net satésaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig