bewaar
Noedelbroodjes met zalmburger en saus
Noedelbroodjes met zalmburger en saus
bewaar

Noedelbroodjes met zalmburger en saus

Dit mag dan een broodje heten, maar het brood is volledig gemaakt van noedels en ei. Lekker!

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

arachideolie

360 g

gepaneerde zalmburger

4

middelgrote eieren

600 g

Amoy medium noedels

240 g

stir fry sauce teriyaki & sesame

300 g

frisse komkommermix rauwkost

300 g

peen julienne

400 g

gesneden Chinese kool

Dit mag dan een broodje heten, maar het brood is volledig gemaakt van noedels en ei. Lekker!

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de zalmburgers 10 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

2

Klop de eieren los. Snijd de noedels grof en meng met de eieren en de helft van de teriyaki-sesamsaus. Verdeel in 8 bergjes. Verhit de rest van de olie in een grote hapjespan en bak de noedelbroodjes 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege, druk eventueel aan met een spatel.

3

Meng ondertussen de rauwkost komkommer, peen julienne en Chinese kool met de rest van de teriyaki-sesam-saus.

4

Beleg 4 noedelbroodjes met een zalmburger, wat salade en nog een noedelbroodje. Serveer met de rest van de salade.