Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

570 kcal

11 min. bereiden

2.7/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier


2018 week 09-10 - 2018 week 09-10

Receptkaarten Allerhande 11 2016 - Receptkaarten Allerhande 11 2016

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig