
Boterham met groenteomelet
Altijd goed, een eitje op brood. Zeker deze, boordevol verse groente.
275 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
2 personen
½ el
milde olijfolie
75 g
fijne soepgroente
2
middelgrote eieren
4 sneetjes
volkorenbrood
Altijd goed, een eitje op brood. Zeker deze, boordevol verse groente.
Aan de slag
1
Verhit de olie in een koekenpan en bak de groente 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.
2
Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groente. Doe de deksel op de pan en laat in 5 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten.
3
Verdeel de omelet over de helft van de sneetjes brood en dek af met de rest van het brood.
algemeenWeinig tijd? Bak de omelet een avond tevoren en laat 'm afkoelen. Maak er met het brood een sandwich van, verpak in plastic folie en bewaar gekoeld tot gebruik.
Groenteomelet op brood
Instructievideo - 00:31 min.