bewaar
Volkorentoast met scrambled eggs
Volkorentoast met scrambled eggs
bewaar

Volkorentoast met scrambled eggs

Hiermee heb je met je ontbijt al een portie groente binnen: lekker!

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbrood

2 el

(zonnebloem)olie

400 g

diepvries Hollandse roerbakgroente

8

middelgrote eieren

2 el

water

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Hiermee heb je met je ontbijt al een portie groente binnen: lekker!

Aan de slag

1

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de Hollandse roerbakgroenten 5 min. Breng op smaak met peper.

2

Breek ondertussen de eieren boven een kom en voeg het water toe. Klop de eieren los met een vork of garde. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de eieren erin en roer totdat de eieren bijna gestold zijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verdeel de sneetjes brood over de borden. Schep eerst het roerei en vervolgens de groenten erover.