bewaar
Knapperige flowersprouts
Knapperige flowersprouts
bewaar

Knapperige flowersprouts

Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.

5 min. bereiden
8 min. oventijd
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

flowersprouts

3 el

arachideolie

2 el

sojasaus

1½ tl

shichimi togarashi

1 el

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkanten van de flowersprouts; zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Doe de flowersprouts, olie, soja, shichimi togarashi en het sesamzaad in een kom en meng tot alle sprouts bedekt zijn met de olie en kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. knapperig.