bewaar
Knapperige flowersprouts
Knapperige flowersprouts
bewaar

Knapperige flowersprouts

Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.

5 min. bereiden
8 min. oventijd
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

flowersprouts

3 el

arachideolie

2 el

sojasaus

1½ tl

shichimi togarashi

1 el

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkanten van de flowersprouts; zorg ervoor dat ze niet uit elkaar vallen. Doe de flowersprouts, olie, soja, shichimi togarashi en het sesamzaad in een kom en meng tot alle sprouts bedekt zijn met de olie en kruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. knapperig.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperige flowersprouts

Deze nootachtige groentesnack met een Japans tintje staat in no time op (de borrel)tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig