bewaar
Rijst met pittige kool, gehakt en pinda
Rijst met pittige kool, gehakt en pinda
bewaar

Rijst met pittige kool, gehakt en pinda

We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.

15 min. bereiden
pittig
128waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rijst

2 el

arachideolie

300 g

half-om-halfgehakt

2 tl

sambal badjak

300 g

gesneden witte kool

300 g

rauwkost zoetepaprikamix

3 el

pindakaas

3 el

ketjap manis

50 g

seroendeng

We bereiden niet alleen de rijst en groente in de wok, maar bakken ook het gehakt lekker mee.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het gehakt met de sambal in 2 min. rul. Voeg de kool en de helft van de paprikamix toe en roerbak 4 min. Voeg de pindakaas en ketjap toe en roerbak nog 1 min. Voeg de rest van de rauwkost toe en breng eventueel op smaak met zout. Serveer met de rijst en seroendeng. Lekker met emping of kroepoek.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.