bewaar
Chocopannenkoekjes met marshmallows
Chocopannenkoekjes met marshmallows
bewaar

Chocopannenkoekjes met marshmallows

Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop.

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

135 g

pannenkoekenmix voor gourmet

200 ml

halfvolle melk

1 el

ongezouten roomboter

50 g

extra grote kersthagel met gele sterren en groene kerstboompjes

50 g

witte en roze marshmallows

50 g

suikerpinda

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Mini-pannenkoekjes met lekker veel zoet bovenop.

Aan de slag

1

Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Vet de gourmetpannetjes in met wat boter. Schep 1 el beslag in elk pannetje. Keer de pannenkoekjes zodra het beslag is gestold (na ca. 4 min.) en de onderkant goudbruin is.

3

Bestrooi de pannenkoekjes met de hagelslag en leg daarop een marshmallow. Bak de pannenkoekjes totdat de marshmallow smelt. Strooi er de suikerpinda’s over en serveer. Maak zo ook de rest van de pannenkoekjes.

tip

bereidingstipJe kunt de pannenkoekenmix 2 uur van tevoren maken. Bewaar de fles afgesloten in de koelkast. Schud voor gebruik.