bewaar
Zalmpakketje uit de oven
Zalmpakketje uit de oven
bewaar

Zalmpakketje uit de oven

De zalm en groenten garen in eigen vocht: geen vet nodig en de vitaminen blijven behouden.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
232waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

preien

350 g

verse haricots verts

400 g

aardappelpartjes met schil

4

verse zalmfilets

4 tl

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

1

limoen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

De zalm en groenten garen in eigen vocht: geen vet nodig en de vitaminen blijven behouden.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de preien in de lengte en snijd in 4 gelijke stukken.

2

Verwijder de steelaanzet van de haricorts verts en blancheer de bonen 3 min. in kokend water. Spoel koud en verdeel over de stukken bakpapier. Verdeel de prei en aardappelpartjes erover en bestrooi met peper en eventueel zout.

3

Leg hierop de zalmfilets en bestrooi met de picadillo. Voeg eventueel zout toe. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht, zodat er geen stoom kan ontsnappen. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ca. 20 min. in de oven. Snijd de limoen in parten en serveer bij de pakketjes.

tip

Zalmpakketje uit de oven

Instructievideo - 01:28 min.

En papillotte

Instructievideo - 00:42 min.