Laatste week: verzilver je cadeaukaart en Geniet van 't Goede

Alle deelnemers van de Postcode Loterij hebben een cadeaukaart ontvangen t.w.v. €12,50. Met deze kaart kies je producten voor een heerlijke vegetarische maaltijd of de box met vega-producten en ander lekker voordeel. En dat is ook nog eens beter voor het klimaat want vega kan CO2-uitstoot besparen. Dus verzilver je cadeaukaart en Geniet van 't Goede! De deelnemende producten herken je aan het Geniet van 't Goede logo.

Geen cadeaukaart ontvangen?
Was je vóór de start van de actie al deelnemer van de Postcode Loterij en heb je na 4 november nog geen cadeaukaart ontvangen of heb je een andere vraag over het activeren van de cadeaukaart? Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Activeer je cadeaukaart

Activeer je cadeaukaart op genietvantgoede.nl. Wil je ook een cadeaukaart ontvangen? Ga dan meespelen met de Postcode Loterij.

Activeer je cadeaukaart

Koop je favoriete vega producten

Keuze uit meer dan 950 vegetarische producten. Stel je eigen vegetarische maaltijd samen. Je herkent de producten aan het groene Geniet van 't Goede logo.

Of koop een box vol heerlijk voordeel

Voor wie van lekker én makkelijk houdt is er een box met 6 vegetarische producten & coupons met flinke korting op vega-producten en 10x kans op 1 maand gratis boodschappen. Vanaf maandag verkrijgbaar

Bekijk de Geniet van 't Goede box vol voordeel

Deelnemend assortiment

  • Alle AH Groenten en aardappelen, peulvruchten en conserven muv verspakketten en diepvries.
  • Alle De Vegetarische Slager, Unox vegetarisch en AH Vleesvervangers muv broodbeleg.
  • Alle AH Eieren
  • Alle AH Ongebrande en ongezouten noten
  • Alle vega Knorr Wereldgerechten, alle Knorr wraps en pasta en alle vega Conimex
  • Alle vega Unox soepen in blik en zak, alle vega Knorr mixen en alle Hellmann’s mayonaise.

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om fondsen te werven voor goede doelen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Dankzij de deelnemers ontvangen ruim 150 goede doelen in binnen- en buitenland jaarlijks een bijdrage om prachtige initiatieven te kunnen realiseren.

Veel gestelde vragen over Geniet van 't Goede