Pasta met boursin en spinazie

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

775 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(423)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 22-23 - 2006 week 22-23

Aan de slag

  1. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur.

  2. Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 min. zachtjes. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.

  3. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten. Schep de spinazie door het roomkaasmengsel. Breng met peper en zout op smaak. Verdeel de penne over de borden. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met kaas en pijnboompitten.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Pasta met boursin en spinazie

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig