Tagliatelle met spinaziesaus

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
74
Advertentie
Ingrediënten
- 1½ pak tagliatelle (verse, a 250 g)
- 1 ui
- 2 el olijfolie
- 1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
- 100 g rauwe ham (bijv. Parmaham of Serranoham)
- 1 pakje roomkaas met kruiden (125 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 490 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 52 g
- vet 22 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21