bewaar
Tagliatelle met spinazie
Tagliatelle met spinazie
bewaar

Tagliatelle met spinazie

Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.

20 min. bereiden
253waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

3 el

traditionele olijfolie

1

ui

1 teen

knoflook

780 g

tomatenblokjes met basilicum en oregano

300 g

verse bladspinazie

250 g

mozzarella

Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.

Aan de slag

1

Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en fruit samen met de knoflook 3 min. Bak de tomatenblokjes 8 min. zachtjes mee.

2

Kook de pasta gaar. Meng de spinazie met de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover. Halveer de bollen mozzarella en leg op de saus. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.