Tagliatelle met spinazie
Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.
570 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
3 el
1
1 teen
780 g
300 g
250 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie
Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en fruit samen met de knoflook 3 min. Bak de tomatenblokjes 8 min. zachtjes mee.
Kook de pasta gaar. Meng de spinazie met de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover. Halveer de bollen mozzarella en leg op de saus. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tagliatelle met spinazie
Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en fruit samen met de knoflook 3 min. Bak de tomatenblokjes 8 min. zachtjes mee.
Kook de pasta gaar. Meng de spinazie met de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover. Halveer de bollen mozzarella en leg op de saus. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g tagliatelle
3 el traditionele olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
780 g tomatenblokjes met basilicum en oregano
300 g verse bladspinazie
250 g mozzarella




