bewaar
Macaroni met aubergine en mozzarella
Macaroni met aubergine en mozzarella
bewaar

Macaroni met aubergine en mozzarella

30 min. bereiden
licht pittig
144waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

2

aubergines

2

uien

4 el

traditionele olijfolie

400 g

tomatenblokjes

300 g

macaroni grande

2 zakjes

mozzarella

15 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden. Verdeel de saus en mozzarella erover. Bestrooi met het basilicum.

algemeenHoud u van pittig? Bestrooi de macaroni met gedroogde chilipeper (molen 26 g).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met aubergine en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig