bewaar
Macaroni met aubergine en mozzarella
Macaroni met aubergine en mozzarella
bewaar

Macaroni met aubergine en mozzarella

30 min. bereiden
licht pittig
144waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

2

aubergines

2

uien

4 el

traditionele olijfolie

400 g

tomatenblokjes

300 g

macaroni grande

2 zakjes

mozzarella

15 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden. Verdeel de saus en mozzarella erover. Bestrooi met het basilicum.

algemeenHoud u van pittig? Bestrooi de macaroni met gedroogde chilipeper (molen 26 g).

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.