Macaroni met boerenkool & mozzarella
Macaroni met boerenkool & mozzarella
bewaar
bewaar

Macaroni met boerenkool & mozzarella

Snelle winterpasta met boerenkool, die je even bakt.

15 min. bereiden
163waarderingen

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd ondertussen de ui in parten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur.Snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook, boerenkool, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. al omscheppend mee.

3

Rooster ondertussen de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie. Giet de pasta af, vang 1 kopje kookvocht op. Meng de pasta door de boerenkool. Voeg zo veel kookvocht toe tot je een smeuïg geheel hebt. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de hazelnoten, mozzarella en het basilicum erover. Besprenkel met wat extra olijfolie.

variatietipJe kunt de minimozzarella ook vervangen door mozzarella picollini’s.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met boerenkool & mozzarella

Snelle winterpasta met boerenkool, die je even bakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig