
Braadworst-macaroni
Met 6 ingrediënten en een kwartiertje tijd zet je een lekker stevige pasta op tafel.
715 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
macaroni grande
2
braadworsten
2 el
traditionele olijfolie
350 g
pastasaus zongedroogde tomaat
2 bollen
mozzarella
8 g
verse basilicum
Met 6 ingrediënten en een kwartiertje tijd zet je een lekker stevige pasta op tafel.
Aan de slag
1
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2
Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees in 5 min. rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm 5 min.
3
Snijd de mozzarella in blokjes en scheur de blaadjes basilicum in stukjes. Voeg de macaroni toe aan de saus. Bestrooi met de mozzarella en het basilicum. Serveer direct.
serveertipLekker met boerse tomatensalade met olijven. Kijk voor het recept hiervan op ah.nl/allerhande.