Macaroni met pikante tomatensaus

585 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3/5

(112)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 28-29 - 2010 week 28-29

Aan de slag

  1. Snipper de ui, snijd de courgette in reepjes, de tomaten in blokjes, de olijven in plakjes en halveer de mozzarella. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 5 min.

  2. Voeg de tomatensaus en 50 ml water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep de macaroni door de tomatensaus. Voeg de courgette, de tomaten, de olijvenplakjes en de mozzarella toe. Serveer meteen.

  • algemeenVoeg voor een extra smaak vers basilicum (blad in repen gesneden) toe.

Wat vond je van dit recept?

Macaroni met pikante tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig