Ma­ca­ro­ni met ro­mi­ge pa­pri­kasaus

(59) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook macaroni volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Verhit olie en ui zachtjes in braadpan. Maak paprika's schoon en snijd in blokjes. Bak paprika 5 min met ui mee. Roomkaas en 100 ml water door groente roeren en nog 2 min. verwarmen. Snijd basilicumblaadjes fijn. Verdeel macaroni en saus over vier borden. Bestrooi met kaas en basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Macaroni met romige paprikasaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni met ro­mi­ge pa­pri­kasaus

1
1
  • 400 g macaroni grande
  • 2 uien
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 1 zak paprikamix

Kook macaroni volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Verhit olie en ui zachtjes in braadpan. Maak paprika's schoon en snijd in blokjes. Bak paprika 5 min met ui mee.

2
2
  • 250 g roomkaas kruiden
  • 1 zakje verse basilicum
  • 1 zakje geraspte pastakaas

Roomkaas en 100 ml water door groente roeren en nog 2 min. verwarmen. Snijd basilicumblaadjes fijn. Verdeel macaroni en saus over vier borden. Bestrooi met kaas en het basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.