Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met kro­kan­te ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

(446) waardeer
hoofdgerecht Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten! 4 personen
3 446

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.
  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.
  3. Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.

combinatietip:

Lekker met geraspte Grana Padano (kaas).

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.135 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Romige tagliatelle met krokante ham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met kro­kan­te ham

1
1
  • 600 g koelverse broccoliroosjes

Kook de broccoli in 7 min. beetgaar.

2
2
  • 500 g verse tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 150 g ham bauernschinken
  • 2 el verse peterselie

Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.

4
4
  • 2 el traditionele olijfolie

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord.

5
5
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 200 g paddenstoelen voor pasta
  • 250 g roomkaas kruiden

Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min.

6
6

Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.

7
7

Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.

combinatietip:

Lekker met geraspte Grana Padano (kaas).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.