bewaar
Romige tagliatelle met krokante ham
Romige tagliatelle met krokante ham
bewaar

Romige tagliatelle met krokante ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

15 min. bereiden
452waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

koelvers broccoliroosje

500 g

verse tagliatelle

150 g

ham bauernschinken

2 el

verse peterselie

4 el

traditionele olijfolie

200 g

paddenstoelen voor pasta

250 g

roomkaas kruiden

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

Aan de slag

1

Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.

2

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.

3

Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.

tip

combinatietipLekker met geraspte Grana Padano (kaas).