Pappardelle met gorgonzola
Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor een heerlijke pasta.
500 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
400 g
150 g
1 teen
20 g
3 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2015 nr. 09 - Het nieuwe eten
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken, de gorgonzola in stukjes en de knoflook en peterselie fijn. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Verhit de olie en bak de paddenstoelen en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Giet de pasta af. Meng de paddenstoelen, gorgonzola en peterselie door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout
Pappardelle met gorgonzola
Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor een heerlijke pasta.

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken, de gorgonzola in stukjes en de knoflook en peterselie fijn. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Verhit de olie en bak de paddenstoelen en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Giet de pasta af. Meng de paddenstoelen, gorgonzola en peterselie door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pappardelle
400 g paddenstoelen voor pasta
150 g gorgonzola dolce
1 teen knoflook
20 g verse platte peterselie
3 el traditionele olijfolie




