Pappardelle met gorgonzola
Pappardelle met gorgonzola
bewaar
bewaar

Pappardelle met gorgonzola

Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor een heerlijke pasta.

15 min. bereiden
103waarderingen

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken, de gorgonzola in stukjes en de knoflook en peterselie fijn. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.

2

Verhit de olie en bak de paddenstoelen en knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Giet de pasta af. Meng de paddenstoelen, gorgonzola en peterselie door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met gorgonzola

Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor een heerlijke pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig