Risotto met spinazie en noten

De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.

690 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel de ui en snipper hem. Verhit in een braadpan de olie. Fruit de ui ca. 2 min. Voeg de rijst toe en laat ca. 1 min. meebakken. Bereid de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking, met de bouillon en het water. Voeg na 15 min. de koksroom toe.

  2. Ontdooi intussen de spinazie volgens de verpakking. Hak de noten grof. Schep de spinazie, noten en 1/2 van de kaas door de rijst en verwarm door en door. Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer de risotto met de rest van de kaas.

  • combinatietipLekker met een groene salade met balsamicodressing.

Risotto met spinazie en noten

De noten zorgen voor een goede bite in deze romige, vegetarische risotto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig