bewaar
Risotto met ham
Risotto met ham
bewaar

Risotto met ham

Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!

30 min. bereiden
199waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 el

traditionele olijfolie

300 g

risottorijst

1.2 l

kippenbouillon van tablet

320 g

schouderham

450 g

diepvries tuinerwten

20 g

ongezouten roomboter

50 g

geraspte Parmezaanse kaas

Aan de slag

1

Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risotto toe en bak 3 min. op laag vuur.

2

Roer een scheut bouillon door de rijst tot het vocht is opgenomen. Herhaal dit tot de risotto beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.

3

Snijd ondertussen de plakken schouderham in blokjes. Voeg de tuinerwten en de schouderhamblokjes toe. Verwarm nog 3 min. Haal de pan van het vuur en voeg de boter en de kaas toe.

Risotto maken

Instructievideo - 04:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risotto met ham

Geef je een Italiaans etentje? Ga voor deze klassieker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig