Albert Heijn ballenjongens en -meisjes

Wie droomt er op jonge leeftijd niet van om met de spelers van het Nederlands elftal op het veld te staan? We bieden jongens en meisjes, in de leeftijd tussen de 12 en 16 jaar, de mogelijkheid om de dag van hun leven te hebben. Als officiële Albert Heijn ballenjongen of -meisje krijgen ze de unieke kans om het grote Oranje naar de overwinning te helpen.

De eerst volgende selectiedag 12 maart

Meld je aan

Supporter van voetballend Nederland

Albert Heijn staat midden in de samenleving. En daardoor voelen en snappen we als geen ander wat Nederland beweegt. Wat Nederlanders enthousiast maakt. Wat Nederland samenbrengt en uniek maakt. Het hebben van ambitie, alles halen uit je talent, doorzetten, volharden, klein doen, groot denken en het genieten van vooruitgang en succes. Dat vinden we allemaal terug in de meest populaire sport van Nederland: voetbal. Daarom zijn we partner geworden van de KNVB. Als supporter van voetballend Nederland zijn we er voor iedereen die zelf voetbalt, vrijwilligers op de clubs, fans langs de lijn en thuis.

Onze OranjeLeeuwinnen
Word ballenmeisje of -jongen

Gezonde sportomgeving

We zien het als onze verantwoordelijkheid om je te helpen met het maken van een gezondere keuze. Het is ons doel om jou en onze medewerkers te helpen om bewuster te eten en te leven. Dit doen we onder andere door gezond eten leuker te maken, ons eigen assortiment gezonder te maken én door middel van gezondheidsprogramma’s.

Daarom zijn we met de KNVB een gezamenlijk proefproject gestart waarbij een aantal gekozen modelkantines worden voorzien van een lekker en gezond aanbod. Deze FC VERS verenigingen zetten zich met behulp van de KNVB en Albert Heijn in voor een gezonde sportomgeving.

Training 1 | Onder 6 jaar t/m onder 12 jaar
Training 1 | Onder 13 jaar t/m onder 16 jaar
Training 1 | Onder 17 jaar t/m senioren

KNVB Schoolvoetbal

Bij gezond leven hoort ook bewegen. Als supporter van voetballend Nederland moedigen we dit aan en snappen wij dat dit ook zeker belangrijk is op jonge leeftijd. Samen met de KNVB organiseren we daarom jaarlijks het KNVB schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen in heel Nederland van groep 5 tot en met groep 8. Voor veel deelnemers is schoolvoetbal een eerste kennismaking met voetbal als teamsport en begint zo een mooie, plezierige hobby bij een lokale voetbalvereniging.

Meer over KNVB Schoolvoetbal