Supporter van voetballend Nederland

Albert Heijn staat midden in de samenleving. En daardoor voelen en snappen we als geen ander wat Nederland beweegt. Wat Nederlanders enthousiast maakt. Wat Nederland samenbrengt en uniek maakt. Het hebben van ambitie, alles halen uit je talent, doorzetten, volharden, klein doen, groot denken en het genieten van vooruitgang en succes. Dat vinden we allemaal terug in de meest populaire sport van Nederland: voetbal. Daarom zijn we partner geworden van de KNVB. Als supporter van voetballend Nederland zijn we er voor iedereen die zelf voetbalt, vrijwilligers op de clubs, fans langs de lijn en thuis.

Teamfruit

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Het eten van fruit tijdens of na het sporten wordt aangeraden door verschillende organisaties zoals het Voedingscentrum en de KNVB. Toch eet minder dan de helft (44,4%) van de kinderen (tot 12 jaar) elke dag voldoende fruit. Onder middelbare scholieren is dat percentage nog lager: slechts 31,2% van hen eet dagelijks fruit.

Met Teamfruit willen we samen met de KNVB voetballers inspireren, ondersteunen en faciliteren om vaker fruit te eten en zo een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl en verantwoorde sportomgeving binnen en buiten de lijnen.

KNVB Schoolvoetbal

Bij gezond leven hoort ook bewegen. Als supporter van voetballend Nederland moedigen we dit aan en snappen wij dat dit ook zeker belangrijk is op jonge leeftijd. Samen met de KNVB organiseren we daarom jaarlijks het KNVB schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen in heel Nederland van groep 5 tot en met groep 8. Voor veel deelnemers is schoolvoetbal een eerste kennismaking met voetbal als teamsport en begint zo een mooie, plezierige hobby bij een lokale voetbalvereniging.