Recepten met salami
Recepten met salami

Recepten met salami

Easy piadina pizza met spianata romana
Easy piadina pizza met spianata romana

Easy piadina pizza met spianata romana

Ingrediënten

4 personen

200 g

rivolo-cherrytomaten

180 g

Taggia-olijven

100 g

Spianata Romana (salami)

4

piadina arrotolabile

425 ml

pizzasaus aromatizzata

7½ g

verse basilicum

50 g

Parmigiano Reggiano

  1. Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.