bewaar
Easy piadina pizza met spianata romana
Easy piadina pizza met spianata romana
bewaar

Easy piadina pizza met spianata romana

Een piadina is een soort dunne wrap waar je ook hele goed pizza mee kunt maken!

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

rivolo-cherrytomaten

180 g

Taggia-olijven

100 g

Spianata Romana (salami)

4

piadina arrotolabile

425 ml

pizzasaus aromatizzata

7½ g

verse basilicum

50 g

Parmigiano Reggiano

Een piadina is een soort dunne wrap waar je ook hele goed pizza mee kunt maken!

Aan de slag

Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.