Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de kaas, mozzarella, pepperoni, salami en chilivlokken over de pizza's en leg de bodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza's 10-12 min. in het midden van de oven.
Pizza diavola
Pizza voor de pittige liefhebber! Met salami, pepperoni en chili vlokken heb je een gevaarlijk lekkere combinatie die je smaakpapillen laat dansen.
- variatietipJe kunt ook pizzadeeg uit de diepvries gebruiken (AH Pizza deeg kant & klaar). Volg dan de bereidingswijze op de verpakking. Let op hier zit 4 uur wachttijd bij.
- variatietipJe kunt ook zelf pizzadeeg maken.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Pizza diavola
Pizza voor de pittige liefhebber! Met salami, pepperoni en chili vlokken heb je een gevaarlijk lekkere combinatie die je smaakpapillen laat dansen.

hoofdgerecht
2 personen
1180 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de kaas, mozzarella, pepperoni, salami en chilivlokken over de pizza's en leg de bodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza's 10-12 min. in het midden van de oven.
variatietip:Je kunt ook pizzadeeg uit de diepvries gebruiken (AH Pizza deeg kant & klaar). Volg dan de bereidingswijze op de verpakking. Let op hier zit 4 uur wachttijd bij.
variatietip:Je kunt ook zelf pizzadeeg maken (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1189021).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g geraspte kaas voor pizza
1 bol mozzarella
60 g pepperoni
40 g biologische salami
1 tl chilivlokken
2 pizzabodems houtoven naturel
Dit heb je nodig
bakpapier