Pizza met andijvie, anjovis en burrata

De veelzijdige andijvie blijkt ook heel lekker op je snelle pizza met burrata en ansjovis. Binnen 10 min. zet jij 'm al in de oven.

1000 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de andijvie over de pizzabodems. Besprenkel met de helft van de olie. Snijd de ansjovisfilets in stukjes en verdeel met de olijven over de pizza. Breng op smaak met peper.

  2. Bak de pizza 6-8 min. in het midden van de oven goudgeel en knapperig. Herhaal eventueel tot je alle pizza’s gebakken hebt (afhankelijk van de ruimte in de oven).

  3. Leg op elke pizza een halve bol burrata. Besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met flink wat zwarte peper.

  • bereidingstipHeb je geen bakplaat? Gebruik dan een rooster met bakpapier.
  • Pizza met andijvie, anjovis en burrata

    Instructievideo - 00:20 min.

Pizza met andijvie, anjovis en burrata

De veelzijdige andijvie blijkt ook heel lekker op je snelle pizza met burrata en ansjovis. Binnen 10 min. zet jij 'm al in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel