bewaar
Zomerse roerbakschotel
Zomerse roerbakschotel
bewaar

Zomerse roerbakschotel

20 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 gr

krieltjes

4

tomaten

3 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

runderreepjes

Provençaalse kruiden

1 zak

Italiaanse groentemix

½ zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.