Zomerse roerbakschotel

510 kcal

20 min. bereiden

3/5

(54)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2002 week 28-29 - 2002 week 28-29

Aan de slag

  1. Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Zomerse roerbakschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig