bewaar
Zomerse roerbakschotel
Zomerse roerbakschotel
bewaar

Zomerse roerbakschotel

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krieltjes

4

tomaten

3 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

runderreepjes

Provençaalse kruiden

1 zak

Italiaanse groentemix

½ zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerse roerbakschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig