Zomerse salade niçoise

480 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(179)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 06 - Bbq voor iedereen

2011 week 22-25 - 2011 week 22-25

Aan de slag

  1. Kook de krieltjes in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af, spoel af met koud stromend water en meng met de krieltjes.

  2. Voeg de tonijn met dressing, olijven en olie toe en schep voorzichtig om. Kook de eieren in 8 min. hard. Pel en snijd in parten. Snijd de ui in ringen. Verdeel de eieren en ui over de salade.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Wat vond je van dit recept?

Zomerse salade niçoise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig