bewaar
Aardappelschotel met chipolataworstjes
Aardappelschotel met chipolataworstjes
bewaar

Aardappelschotel met chipolataworstjes

Met een Provençaals tintje.

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

7 el

zonnebloemolie

900 g

koelverse kleine krieltjes

400 g

Provençaalse roerbakmix

200 g

gesneden champignons

300 g

chipolataworstje

1 el

gedroogde Provençaalse kruiden

Dit heb je nodig

  • wok

Met een Provençaals tintje.

Aan de slag

1

Verhit 4 el olie in een wok. Bak de krieltjes in 10 min. gaar en bruin. Voeg de laatste 4 min. de groenten en champignons toe en bak mee. Verhit 3 el olie in een andere koekenpan en bak de chipolata rondom bruin.

2

Laat op matige temperatuur 10 min. garen. Neem de chipolata uit de pan en snijd in stukjes. Breng de krieljtes en groenten op smaak met de kuiden, peper en eventueel zout. Verdeel de krieljtes en groenten oevr de borden. Verdeel de stukjes chipolata erover.