bewaar
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
Kabeljauw met Provençaalse groenten en
	 aardappel-knoflookpuree
bewaar

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels

olijfolie

1 bakje

gesneden champignons

2 teentjes

knoflook

1

gele paprika

1 zak

Provençaalse roerbakmix

2 eetlepels

gedroogde Provençaalse kruiden

2 maal 250 gr

kabeljauwfilet

1 pak

aardappelpuree à la minute

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.