bewaar
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
Kabeljauw met Provençaalse groenten en
	 aardappel-knoflookpuree
bewaar

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels

olijfolie

1 bakje

gesneden champignons

2 teentjes

knoflook

1

gele paprika

1 zak

Provençaalse roerbakmix

2 eetlepels

gedroogde Provençaalse kruiden

2 maal 250 gr

kabeljauwfilet

1 pak

aardappelpuree à la minute

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig