bewaar
Burrito's met kipvulling
Burrito's met kipvulling
bewaar

Burrito's met kipvulling

25 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 dozen

Mix Mexicaanse Burritos

2 bekertjes

zure room

2

uien

2

groene paprika's

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 dikke plak

gegrilde kipfilet

3

tomaten

Aan de slag

Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.