bewaar
Kipfajita met romige guacamole
Kipfajita met romige guacamole
bewaar

Kipfajita met romige guacamole

20 min. bereiden
164waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

kipfilet

100 ml

bier

1 zakje

fajita seasoning mix

2

uien

2

groene paprika's

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 pak

flour tortilla's

1 potje

creamy guacamole

Aan de slag

Kipfilet in reepjes snijden. In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 min. marineren. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 min. bruin en gaar bakken. Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus. Lekker met groene salade en citroendressing.