Tropische bonenschotel
490 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 blikje
½
3
2
2 eetlepels
2 theelepels
1 pot
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 26-27 - 2002 week 26-27
Vlees in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen, stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Tropische bonenschotel

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Vlees in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen, stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blikje Smac
½ ananas
3 perziken
2 uien
2 eetlepels zonnebloemolie
2 theelepels kerriepoeder
1 pot witte bonen in tomatensaus




