bewaar
Exotische rijstschotel met gembersiroop
Exotische rijstschotel met gembersiroop
bewaar

Exotische rijstschotel met gembersiroop

15 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

4

perziken

3 el

zonnebloemolie

2 schaaltjes

Quornstukjes

2

uien

2

groene paprika's

¼

verse ananas

3 el

gembersiroop

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de perzik overlangs doormidden rond de pit, draai de twee helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de Quornstukjes 3 min. Schep de ui en paprika erdoor en bak nog 3 min. Voeg de perzik, ananas en siroop toe. Laat in ca. 3 min. nog even goed warm worden. Serveer met de rijst.

tip

algemeenVerse ananas is ook lekker in een fruitsalade.