bewaar
Rijstschotel met garnalen
Rijstschotel met garnalen
bewaar

Rijstschotel met garnalen

20 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

1 blik

tomatenblokjes

2

rode paprika's

4 eetlepels

olijfolie

500 g

reuzengarnalen

1 theelepel

chilipeper

1 pak

tuinerwten

1 bekertje

zure room

Aan de slag

Rijst met tomatenblokjes, zout en 200 ml water aan de kook brengen en in 15 min. gaar koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika 3 min. bakken. Garnalen toevoegen en bakken tot ze roze kleuren. Garnalen bestrooien met grootste deel chili. Tuinerwten volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Room met zout en rest van chili naar smaak losroeren. Garnalen met paprika door rijst scheppen. Rijstschotel met zout op smaak brengen en met erwtjes en zure room serveren.