bewaar
Bonenschotel met vis
Bonenschotel met vis
bewaar

Bonenschotel met vis

25 min. bereiden
20 min. wachten
125waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

2

uien

2 tenen

knoflook

1 zak

Italiaanse

1 blik

witte bonen in tomatensaus

300 g

tilapiafilet

700 g

aardappelen

Dit heb je nodig

  • braadslede

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 2 min. Meng de roerbakmix en bonen erdoor en bak 1 min. mee. Schep in de braadslee.

2

Snijd de vis in 4 stukken en leg tussen de bonen. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Dek af met aluminiumfolie en stoof in de oven in 20 min. gaar.

3

Snijd ondertussen de aardappelen in stukken en kook in water met zout in 20 min. gaar. Serveer met de visschotel. Lekker met fijngesneden peterselie.

Bonenschotel met vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig